torsdag 10 mars 2011

Torsdag=kördag

Idag har det gått i ett. Jag har städat, jobbat och efter det var det dags att skriva en verksamhetsberättelse för vår gymnastikförening...det var nämnligen sags för årsmöte idag!!! Jag är ordförande i denna lilla grupp, blev det förra året för jag är rädd om gympan på måndagar. Idag var det alltså dags för årsmöte, det kom 30 st på mötet. Det är riktigt bra uppslutning. Vi har nämligen kommit på att om vi har prisutdelning för duktiga skyttar och pingisspelare vid detta tillfälle så kommer barnen och då har de med sig sina föräldrar, smart va? Så idag var vi 18 barn och 12 vuxna. Det var inga djärva beslut som togs på mötet, utan mest val av diverse personer. Jag skippade fikan för idag skulle jag gå på körövningen, den har jag missat i tre veckor nu, av olika anledningar.

Det var härligt att vara tillbaka i kören igen, även om min entusiasm dämpats lite. Men sjunga mår man alltid bra av. Det är blandade sånger på övningarna nu, vårsånger, påskpsalmer, gospel och Gabriellas sång, så alla kommer att få sitt när de kommer och lyssnar på kören.

Veckan i stort har varit som en vanlig vecka. Roliga saker som händer på jobbet. det gör det väl alltid när man har förmånen att möta ungdomar. Var på inspirationsföreläsning med Joachim Thornström i tisdags. Här kommer länken om det han pratade om. Jag har redan testat en del nya saker. Idag hade vi todaysmeet i klassrummet. Det är en kul grej att köra när de ska få säga olika saker allihopa. Testa, får ni se =)
Bambuser och voicethread är två av de andra sakerna jag testat redan tidigare. Det kommer att laddas upp massa voicethread på klassbloggen under helgen...hoppas jag...

Annars har jag mest letat efter kloka inlägg på bloggar och annat i veckan, känner att jag vill veta vad som händer i skolans värld över landet.

Jag var på tacksägelse för pappa i söndags, det var verkligen en tacksägelse över ett långt liv. Tack!

Det som var mindre kul idag var att snön kom tillbaka...ska köra till en annan skola i morgon och det märks när det är mer snö på vägen.

Helgen ska ägnas åt Unikum, det är dags för utvecklingssamtal i nästa vecka. Så då är det bäst att skriva in allt som hänt i ämnet där. Ska bli kul att träffa alla föräldrarna igen, det är bara positivt när man sitter så få och pratar om framtiden för eleven.

2 kommentarer:

Anna-Lena sa...

Tack för Thornströmlänk- ska kolla den i eftermiddag. Du hinner mycket du ... fantastiska kvinna... Twitter börjar funka ...lite .. men visst får man tips där. Så det är nog bra1 Ha en bra helg!

Inga sa...

Saknar körsången men just nu skulle jag bara kraxa. Ha en skön helg!