måndag 9 maj 2011

Då är det nog pausdags

Jag har funderat länge om jag ska fortsätta att skriva på bloggen. Det är långt mellan uppdateringarna nu, av två anledningar.
1. Jag tycker att jag inte har något att skriva om som kan vara intressant för andra att läsa.
2. Jag måste prioritera andra saker...kanske en ny blogg i utbildningssyfte och inte att förglömma...studenten som går av stapeln den 1/6 så jag har att syssla med ändå.

Så nu är det bloggtorka under ett tag...får se när jag återkommer, för det kommer jag säkert att göra innan sommaren är slut...eller börjar på allvar =)

Men till mina bloggvänner kommer jag att återvända och kommentera så fort jag får chans...så ni slipper inte mina tankar helt  ; )

Här nedanför kommer en bildsammanfattning från helgen som gått.


Rockmedlem för 50-åring

Pilgrimsvandring...

..som fortsätter...

...och fortsätter...

Avslutade helgen på bryggan vid sjön <3

5 kommentarer:

Inga sa...

Jag har saknat dig och kommer att sakna dig men förstår att det inte alltid är lätt att räcka till för allt man vill. Hoppas på en kort paus.

Var det samma kurs vi har sökt? Ha en bra vecka. Imorgon drar jag till Stockholm igen.

Bodil sa...

Ja, det ät samma kurs. Jag har sökt till sommarkursen?
Vi hörs på din blogg =)

Inga sa...

Aha, det förklarar varför du fått besked. Jag har sökt till hösten. Då kan jag få lite tips av dig?

anna-lena sa...

Kommer oxå att sakna dej. Men vet var du finns. Kan känna så ibland oxå, att jag inte har nå´t att skriva om ... och så blir det lite gnälligt ... för dett har man nästan alltid att skiva om. Men jag fortsätter, även om det inte blir så ofta som förr.Vad ärd et för kurs ni sökt? Nyfiken!
Ha det bra, vi hösr, och jag tror nog att det kommer nå´tr på din blogg snart. Kanske vi ska ses i Halmstad i sommar ? I skruttstugan!

LoveCat sa...

Ibland så måste man prioritera! KRAMAS!