tisdag 22 november 2011

Liten uppdatering...


..men inte från April, det hade blivit för långt  ; )

Kan bara skriva att det är fullt upp, både vad det gäller jobbet och livet där emellan. Jag har inte dragit ned på  mina olika engagemang...snarare tvärt om. Men intressant och kul är det att ha fullt upp med det som jag känner för, det ger mig mycket tillbaka. 

I söndags ordnade vi en auktion i Broaryds GOIF regi. Vi har hyrt ett klubbhus av kommunen, som nu inte utnyttjades på det sättet det var tänk. Vi hade den som liten "fritidsgård" för de som gick på låg och mellanstadiet. Men när ideella  krafter inte vill/kan ställa upp så lägger vi ned. Jag, som just nu sitter som ordförande, kom med förslaget att vi ordnar auktion på allt lösöret innan vår hyrestid går ut, så alla som vill kan komma och köpa det de vill ha. Det  tyckte styrelsen var ett utmärkt förslag...så, så blev det. Vi började med loppis med de sakerna som inte var så dyrbara, typ porslin och annat husgeråd. När de sakerna i stort sett var sålda började auktionen, vi auktionerade ut biljardbord, soffgrupper, fotbollsspel, gräsklippare , dammsugare och en hel del andra prylar. Det som var roligt med att sälja dessa saker var att de var relativt nya och därför gjordes det verkliga fynd. Jag köpte lite saker på auktionen och en hel del porslin och glas på loppisen. Så jag är nöjd =)
Men mest nöjd är jag över resultatet vi fick in 11600 blir nog det slutliga resultatet. Pengar som vi ska skänka till barnen på skolan i Broaryd så de kan komma iväg på någon fritidsaktivitet eller studieresa. Bussar är det som kostar mest när man ska ge sig iväg på något när man bor som vi gör...mitt ute på landet. Hoppas de blir glada för det på skolan ; )

Igår var det gympa efter arbetsdag med konferens och mycket mer. Skönt att verkligen få bli trött och svettig på ett intensivt sätt. Något annat som är skönt, när det gäller gympan är att jag har fått en tjej som går in och tar de måndagar som jag inte kan. Det är skönt att slippa ställa in, för de som kommer på gympan vill verkligen röra på sig en gång/veckan. Dessutom kommer hon att erbjuda muskelpass varje onsdag, vilket innebär att lilla Broaryd får två gympatillfällen i veckan, det tycker jag är kanonbra.

Idag har det varit fullt ös, för att läsa mer gå in på min blogg där jag skriver om skolan...om du har lust. Annars får vi se när jag återkommer här igen, men de flesta av mina läsare håller kontakten via twitter eller Fb så ni är inte helt avhängda vad som händer i livets alla kurvor =)
Det är mer saker på gång både vad det gäller privatlivet och skolans värld, så jag lär nog återkomma.

3 kommentarer:

Inga sa...

Kul att försäljningen gick så bra. Sköt om dig!

femfemman sa...

Vad kul att hitta dej igen! Jaha, det var så det var, inte auktion från insamlat... annars hade det ju också varit en bra idé.

Bodil sa...

Anna-Lena: det är en superbra ide att ha auktion från insamlat. Kör på den!! =)
Ja, nu är jag här igen...ibland iaf ; )