lördag 31 december 2011

Gott nytt år!!

GOTT NYTT ÅR 
till alla läsare av denna blogg.

Hoppas att året som snart slutar, har farit fram ok med dig. Mitt år har innehållit både glädje och sorg. Min pappa dog den 1/3, han skulle fyllt 90 år i somras, han somnade in snabbt och smärtfritt på äldreboendet med mamma vid sin sida. Skönt att det blev på det viset!! Pappa finns alltid med mig i mina tankar <3

Jag har haft förmånen att åka till England med en del andra lärare och annat skolfolk för att besöka BETT, en it-mässa för skolan. Det var mycket intressant och gav mersmak...både vad det gäller London och It-mässor/folk/föreläsningar/diskussioner.

Jag fick även möjlighet att bli en av tre utvalda i Falkenbergs kommun, till att läsa rekryteringsutbildning för ev. blivande skolledare. Kul att vara med och få lära sig så mycket som jag kan ha användning för i mitt vanliga jobb. 

Vår älskade familjemedlem sedan 14 år, hunden Isa dog med hela familjen samlad runt omkring. Det var en tung dag och en stor förlust, klokare hund kan vi aldrig få. Jag skulle kunna skriva hur mycket som helst om denna härliga hund, kanske gör det någon gång!!

Fick skjuta min första älg under detta året. Det kändes härligt och mäktigt att få omkull ett så stort djur på så långt håll med ett skott!! Häftigt!!

Detta + mycket mera har jag varit med om under året. Jag kanske skriver en årskrönika nå´n av dagarna ...om jag hinner för uppgifterna jag har i mina studier.

Hoppas slutet blir bra och det nya blir kanonbra!!
Nu ska vi åka till goda vänner och fira in det nya året!!

3 kommentarer:

Inga Johansson sa...

Gott Nytt År! och många härliga upplevelser önskar jag dig och de dina.

femfemman sa...

Detsamma Bodil! Tack för att ha fått förmånen att lära känna dej och Inga!

femfemman sa...

SAKNAR DEJ OCH DIN BLOGG!!!