måndag 4 april 2011

Gympaslut...inomhus i alla fall =)

Då har jag klarat av den sista inomhusgympan för den här terminen. Kommer att köra utomhus i Maj. Det är trevligt att vara vid sjön och ha gympan, man kan slänga sig i vattnet direkt efteråt...det är livskvalitet enligt mig =)

I förra veckan följde jag via Bambuser ett teachmeet från Malmö live.  Samtidigt följde jag allt med Todaysmeet. Skrev ned frågor och glada tillrop , fick svar på frågorna och glada tillrop tillbaka. Det var helt otroligt att man kan var med om sådant när man går hemma i köket och bakar och lagar mat. Det är teknologi på hög nivå skulle jag vilja säga. Så nu har jag fått tips som jag ska göra om lite så att de passar min klass. Har redan kontakt med hon som presenterade sitt arbete. Twitter är otroligt effektivt, man har kontakter lite här och var, och man får svar på frågor mycket snabbt om man ställer dem på Twitter. Nu är jag fast i Twitterflödet =)

I  morgon ska vi på skolan har vårt eget teachmeet, det blir en helt egen variant. Men allt handlar om att inte ha Jante på axeln, vi måste våga visa varandra vad vi kan utan att be om ursäkt. Så i morgon kommer det att skramla av en fruktmaskin och tidtagning kommer också att ske på rätt sätt....3 eller 7 minuter har vi på oss att presentera det vi ska visa, inte en stund mer för då kommer vi att avbryta med pipande ljud.

Igår var det körcafé och kör i kyrkan med Gislaveds musikkår. Pampigt och roligt.

2 kommentarer:

Inga sa...

Mycket spännande som händer i den digitala världen och IRL. Ha en bra vecka!

Anna-Lena sa...

Nä, Twitter fastnar jag inte riktigt i. Tror att det det ger mer tips för er som har äldre barn. Sen, som jag skrev i bloggen, jag har en massa olika ämnen och ibland är det av värde att använda något annat än datorn. Men jag märker skillnad på datoranvändande med stigande ålder.
Men teachmeet på ´kommunnivå, det vore inte helt fel. ska tipsa rektorn om det - men han är inte så intresserad av vad jag tycker, tycks det :) Ha en bra vecka!