fredag 7 september 2012

TGIF

Då har alltså fredagskvällen kommit och lugnet börjar lägga sig. Har idag varit på min "gamla" skola och suttit med iPaden och telefonen. Jag har fått gjort en hel del, t.o.m bokat in två st. studiehandledare på thai. För intervjuer, får se vilken av dem som kan ha tid över i sitt schema...hoppas att någon av dem har det. Annars möttes jag idag på morgonen av ett tidigt mail som visades att vi inte fick den studiehandledare på Litauiska som vi tänkt, så nu är det bara att söka på nytt om inte en mamma till en äldre elev vill jobba på skolan. Hoppas på det, svar får jag på måndag. Det är pussel med att få in folk som studiehandledare på de olika språken. Vi söker även en portugisisk studiehandledare till Falkenberg, så vet ni någon i närheten avFalkenberg som talar detta språk kan ni höra av er :)

Efter jobbet mötte Dan upp med mc:n, som parkerades för vidare transport i bil till den " gula butiken". Vi fick köpt en hel del, onödiga och nytta saker. Patroner till skrivaren finns alltid med på inköpslistan, fattar inte att vi skriver ut så mycket, bläcket är alltid slut känns det som!!! Även tvättmedel och andra basvaror hamnade i vagnen...+ två skjortor/ tunikor till undertecknad...vill ju ha det senaste :)

Hemma igen blev det en springtur i skogen med Kia, hon älskar att få springa lös i skogen. Det handlar om 3,5 km så det är inte direkt någon lång sträcka, men det är något man alltid hinner med mellan allt annat som jag ska göra...

Sen middag, grillad rubbad fläskfilé och klyftpotatis stod på menyn. Det blev riktigt gott!!! Nu har mannen och en granne till oss gett sig ut som Nattugglor, de åker omkring i närområdet under natten, och tittar så att inget konstigt sker. Skönt att han har sovmorgon i morgon ;)
I morgon ska jag titta på en vigsel, det är en kollega som gifter sig i Sandviks kyrka. Kul att jag bara har dryga 5 km till den kyrkan. Vi blir några stycken kollegor som ska titta på den, sedan bjuder jag dem hit till oss på fika.
Nu har jag nog kommit igång med bloggandet igen :D


- Posted using BlogPress from my iPad

Location:STORA DANHULT,Broaryd,Sverige

3 kommentarer:

femfemman sa...

Måste säga att jag uppskattar att du är tillbaka. Litauiska och portugisiska, ni är måmgkulturella minsann. För vår kommuns del tycks det vara omöjligt att få till hemspråkslärare i ungerska.... Har elev i min klass och hade även i min förra klass.
Du är redig som springer ... men du är ju ung och hälften så tung som jag. Men det går bra att gå också, tycker nog att springandet är för tråkigt, när man har hundra kilo att bäsa på. När man bara hade 75% av den vikten, så gick det bra.... HA en fortsatt bra helg!

Lotta Neumann sa...

Jag har en elev med portugisisk mamma. Jag vet inte hur lämplig hon är, men om inte annat har hon säkert fler kontakter. Jag mejlar dig på FC.

Förresten har du världens jobbigaste spam-kollarrobot!

Bodil sa...

Lotta, tack för tips!! Jag tar gärna emot namn på fick. Jaja, nått ska man vara värst på...jag vet inte hur jag får bort kontrollen ;)