lördag 23 maj 2009

Ledig lördag,skönt =)

Idag är det ytterligare en ledig dag, man blir nästan veckovill när man är ledig så många dagar i ett sträck. Men skönt är det =)
Idag har jag tänkt att ta tag i stryktvätten och annat som blivit åtsidosatt när tiden inte räcker till....

Igår hade vi en underbar dag, jag o maken åkte till Falkenberg för att handla present till yngsta dottern som fyller 17 år på måndag. Vi fick tag på det vi tänkt oss (mer kan jag inte skriva, för hon läser bloggen) när vi passerade Ullared var det nästan igenkorkat av alla bilar och folk, tur att man inte behövde stanna där.....

När vi kom hem igen började jag förbereda mat till kvällen, vi skulle premiärbada bastu med kompisar innan vi skulle grilla och äta potatisgratängen.
Vi var sammanlagt sex personer som träffades nere vid bastun, där vi åt lite snacks bl.a.
i "relaxavdelningen" som man så fint kan kalla delen utanför bastun.
Efter ett tag gick vi in i bastun och alla trivdes men varm ånga och sedan dopp i sjön. Vi satt nog där i en och en halv timme och bara pratade och njöt. Sedan var det mat och fortsatt prat och glada skratt. vad härligt det är att kunna skratta så mycket med vänner. Vi bjuder alla på oss själva. Så det var inte sista bastukvällen med det här gänget!!


Bild på bastuvagnen, nu på plats =) äntligen

Nu har jag fått hem två av tre döttrar, den äldsta och yngsta, skönt och roligt att ha dem hemma =)) Den tredje var hemma igår men är nu hos sin pojkvän =)

I morgon ska vi ha ett litet kalas för 17-åringen, det är inte många som kommer då de valt att komma på studenten och då slå två flugor i en smäll, gratta 17-åringen och studenten på samma dag, det är ett smart val då många har långt att åka för att komma till oss.
Men farmor kommer och några kusiner dyker nog också upp, i morgon, så nu ska jag baka tårta och någon mer kaka. 
Ha en fortsatt fin helg/ Bodil

3 kommentarer:

bollebygdsbo sa...

Japp, det blir kombinerat födelsedagsfirandeoch studentuppvaktning. :)

Nu är tvillingarna S & O här och hjälper till med altanbygget. Taket ska på och då behövs det vara flera. Jag servar med mat och kaffe, samt har fixat en dahliarabatt.

Hälsa de andra

femfemman sa...

Låter som en härlig fest. Tänk så mycket man kan hitta på.... jag har blivit lite dålig på att fixa och dona med åren... förr var det ofta och mycket. Tiderna har också förändrats ... men visst borde man ta sig i kragen och fixa något kul med gamla vänner och grannar. Johanna har varit hemma idag, var ute och gick och träffade mycket folk. Kul!

Inga Johansson sa...

Det låter så skönt med bastu och vänner. Vi har en dröm om att bygga om en del av den gamla ladugården till "spa". Det lär väl dröja. Just nu är det köket som gäller.