torsdag 26 februari 2009

Jaha snart fredag igen =)

Dagen började som vanligt med att jag städade innan jag åkte till jobbet, har ju sov...äh...städmorgon på torsdagar.

När jag kom till skolan var det lite rörigt, vi hade en IT-förmiddag, och då var det inte sådan struktur som passar mina elever =(
De hade varit ute på en tipspromenad och kom just in när jag kom och skulle ha lite genomgång om first class. Vi var båda mentorerna inne i klassrummet... och det behövdes ska jag säga, puh!
 Några jobbade på tyst och lugnt, men så har vi en liten klick som bara ropar och kräver uppmärksamhet hela tiden....jag kan säga att vi var glada när den lektionen var slut =)

När skoldagen var slut var det handling som gällde, det är inte klokt så mycket mat man drar hem och det tar slut lika fort som det hamnat i kylskåpet, känns det som. Pålägg, frukt och grönsaker, kaffe, mjöl, te, socker...... det ryms visst hur mycket som helst i alla våra magar ;)

Senare i i kväll var det kören som gällde! Jag missade förra veckan och det var roligt att komma dit igen, vi sjöng Upp och ned visan, Jag vill ha en egen måne och Gospel bl.a.
Herre gud, så roligt det är att sjunga i kör =) Jag har ju med en av döttrarna, och hon tycker också att det är en av veckans höjdpunkter.

Nu är man laddad för sista arbetsdagen för den här veckan. Vi har i personalen fått en inbjudan om att det serveras prinsesskaffe i personalrummet i morgon, och kommande fredagar. I inbjudan stod det att om man har något rosa på sig får man två kakor för priset av en. Så det vill till att leta upp rosa kläder =) man är ju smålänning =)

Imorgon ska jag gå på Sverigepremiär i Smålandsstenar, återkommer om de senare.

2 kommentarer:

Barnens Hjältar sa...

Hoppas du hittar nåt rosa ;-)

Bobo sa...

Jodå det gjorde jag allt =)
Lite komiskt var det att fredagsfärgerna var rosa och grönt. Men jag tog inte nån bild på mina kläder utan det fick bli det som var närmast och enklast.