måndag 16 februari 2009

Lov

Idag börjar mitt lov, en fördel med att vara lärare =)
Just idag blev det ingen sovmorgon, vi ska ha besök till frukostfikat och yngsta dottern ska till Värnamo och visa upp sina tänder. Men någon dag denna veckan ska jag bara vara och inte ha några måste, antingen det gäller matlagning eller andra banala saker.

Helgen har varit relativt lugn, var en sväng i Bollebygd där jag träffade mina syskon och föräldrar. Roligt att se alla igen!
Jag hade med mig den äldsta och yngsta dottern dit, mellandottern jobbade. Vi åkte bl.a. dit för att ge min syster en liten uppskattningspresent för att hon gjort/gör ett sånt bra jobb med föräldrarna. Det har stundtals varit ett väldigt tufft jobb, men nu bor de på ett äldreboende och alla vi barn kan koppla av mer och mer. Min syster är den som haft mest med dem att göra, dels bor jag så långt bort och sedan är de andra syskonen två bröder som kanske inte tänker omsorg på samma sätt som vi. I vilket fall helst var jag och en av bröderna där och överlämnade en digital fotoram till henne och maken för allt vad de gjort. Hon blev riktigt glad, så nu rullar korten av barnbarnen i ramen skulle jag tro=)

Igår gick jag på sjön och njöt av den vackra dagen. När jag gick där mötte jag min äldsta dotter som kom cyklande emot mig, hon hade cyklat runt sjön... 


Efter det mötet gick jag lite till innan jag satte mig ned och tog upp min chokladmjölk och satte mig ned och bara njöt av stillheten och av att bara va...

När jag satt där och njöt hörde jag en bil som kom körande över sjön, maken tyckte att vi alla behövde träna på halkkörning. Jag kan bara säga att vi som var hemma tränade riktigt mycket på att häva sladdar. Yngsta dottern, som övningskör just nu, tänkte nästan ställa in sin buggkurs för det var så ROLIGT. Jag tyckte också det var härligt att friska upp minnet om hur bilen reagerar när det är halt. Måste väl också erkänna att det var skoj att sladda och veta att det inte var något som tog emot =)På seneftermiddagen var det gammaldans som gällde, lika roligt som alltid ;)

Fick just veta att besöket till frukostfikat uteblir, men men vi andra får ju gott fika ialla fall =)

2 kommentarer:

bollebygdsbo sa...

*ler*
Alldeles riktigt- både att jag blev väldigt överaskad och glad, samt att det rullar bilder av barn och barnbarn där nu.
Kramar från storasyster

bollebygdsbo sa...

Uj, uj, blev ju felstavning på ordet "överraskad".
Inte alls bra. :)