måndag 30 november 2009

Gympamåndag som vanligt...nästan iaf

Idag har det varit fullt ös. Först halv arbetsdag sedan föreläsning med Jesper Juul nere i Falkenberg.
Det var en bra föreläsning om att våga ta vuxenroll och sätta gränser, samt att respektera barn och ungdomars åsikter och uppfattningar. Vi måste våga ha tilltro till våra barn och ungdomar.

Efter det var det dags för mitt gympapass. Vi bestämde förra veckan att jag kör det två veckor till, alltså i kväll och nästa vecka också. Men idag fick jag en traditionell avslutningspresent...men d var ingen bukett med blommor utan det var ett något korpulent luciapar i trä. Jättefina är de!!! Förutom det från klubben fick jag ett presentkort i en helt underbar affär, det hade alla deltagarna samlat ihop till själva....snacak om att värma mitt hjärta <3 Nu kan jag handla riktigt mycket i Gro och Spira, och samtidigt passa på att prata bort en stund med min förra granne, GrannAnna, som faktiskt valde luciaparet till mig =)Det var tur att jag gympan var idag...för nu börjar en hård vecka =) i morgon nämndmöte med mat, på onsdag julbord och på torsdag slutar jag mitt på dagen för att hjälpa till med att laga och servera...just det julbord. Så på fredag sticker vi till Götet och kopplar av tills på lördag =))

3 kommentarer:

Inga Johansson sa...

Vilken rolig present! Du har fullt upp. Min dag har också varit fulltecknad. Det är mycket som ska hända, mycket som ska avslutas nu. Ha en bra vecka!

anna-lena sa...

Vilket häftigt luciapar. Vore väl nå´t för träslöjdläraren att jobba efter. Skulle väl kunna funka bra för duktiga elever. Åker till Gbg nästa fredag... alltid kul att se lite storstad.

Anonym sa...

Mamma: Nu har jag "titten in" :D! Fina var de, dina lussefigurer!

Kram Hannah