måndag 28 december 2009

Juldagarna är förbi...nyår nalkas

Nu har alla juldagarna försvunnit i alla hast. Det har varit en behaglig helg, med mycket tid tillsammans med familjen. Jag har verkligen tagit det lugnt och bara gjort det som absolut måste göras. Lååånga sovmorgnar och sena kväller, det är lov när det är som bäst =)) Tv-tittandet har kommit upp på min agenda igen, det går så många bra tv-program under helgerna. Vi brukar inte kunna samsas om vilket program vi ska titta på men nu har vi alla i familjen sett många program tillsammans, kul!!

Alla verkade nöjda för sina julklapparna de fått. Skönt att man kan köpa rätt saker ännu =)

Jag fick en helt fantastisk julklapp av döttrarna, ett armband med berlocker som betydde olika saker. När jag fick öppna paketen var det tvunget att vara i rätt ordning för att stämma med de verser de skrivit till.

Det är en pärla, en sko och  en tro, hopp och kärleksberlock.
Måste även få tala om att midnattsmässan med kör och solosång, var helt fantastisk.  Alla utom två från kören var med! Jag har alltid även gått på julottan, men i år skippade jag det. Var inte hemma förrän vid tjugo i ett, och då satte vi oss och pratade om julaftonen och tog åt lite julgodis mm. 320 personer var det i kyrkan!! Vi skojar om att det skulle läggas mer gudstjänster vid den tiden på dygnet...då kommer ju folk till kyrkan =)

Idag har det varit den första vardagen och allt börjar gå i lite vanliga spår igen. mannen har jobbat och jag har haft gympa, det kommer jag även att ha nästa vecka då allt vi stoppar i oss över jul och nyår behöver jobbas bort =) Promenader räcker inte efter allt jag satt i mig i alla fall =))4 kommentarer:

Inga Johansson sa...

Vilken fin julklapp du fick av döttrarna. Visst är det skönt med ledighet då man kan vända på dygnet som man vill. Ha ett fortsatt skönt lov.

anna-lena sa...

Vilka mysiga döttrar som rimmar så fint. Och som har sådan insikt i vad föräldrarna gör för familjen. Tror nog att du kommer att använda halsbandet en hel del. Har inte varit i kyrkan alls under julhelgen. Har nog aldrig hänt tidigare... Synd.... Vore absolut idé att börja i en kör, då kommer man ju iväg. Ha en fortsatt bra ledighet!

bollebygdsbo sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
bollebygdsbo sa...

Ja du, visst är våra döttrar underbara! ;)
Jag fick ju liknande när jag fyllde 55. Som jag ju också skrev om på min blogg.
http://bollebygdsbo.blogspot.com/2008_10_01_archive.html

Vi hörs.