tisdag 29 juni 2010

Sommar

Nu har vi lagt ytterligare en alldeles underbar dag till handlingarna. jag går bara omkring och njuter hela dagarna...att man bara kan ha det så här skönt, är några av tankarna som korsar mitt huvud. avslutade måndagen på ett härligt sätt, hade gympan vid sjön och nu var vi 15 stycken som var med...bad som avslut i underbart varmt vatten.Började dagen med en cykeltur på dryga timmen och sedan slänga sig i sjön innan man intog sitt frukostkaffe...det är livskvalitet för mig!!
Bakning stod på programmet idag. Jag har inte bakat på länge så kakorna var slut. Fick lite oväntat besök till frukostfikat och då såg jag hur dåligt med fikabröd vi hade.
För någon vecka sedan beställde jag lite böcker via nätet, och bland dem fanns A piece of cake vilken jag låg och läste långt inpå natten samma dag som jag fått den. Nu skulle det bakas lite ur den. Det blev en långpannekaka med äpplen och blåbärsmuffins. Skulle bakat knäckkakor men hade inga bakplåtspapper...konstigt egentligen, för så ofta som jag är på Gekås borde jag alltid ha det... Men nu är det inköpt så det får bli bak i morgon med =)
Var i Varberg en snabbis, rörigt med all ombyggnad av gator, särskilt när man har med sig en släpkärra med helt nya fönster och fönsterdörrar...lite bökigt att ta sig ut ur stan efter ytterligare ett ärende som var tvungen att fixas...innan lördag =)

Hade tänkt hinna med mer betonggjutning idag, men det finns även en morgondag och förhoppningsvis ytterligare några...så det hinns med.
Har även tänkt komma igång med läsningen av deckare i sommar, satsar på morgondagen även i det fallet.
Cykla ja, det gör jag numera med en snäcka i örat där jag hör föregående dags sommarpratare, det går så lätt att cykla och man lär sig så mycket. Idag hade jag Annika Sörenstam i örat, och nu vet jag mycket mer om golf än vad jag någonsin gjort. Mycket trevligt att lyssna på podradio, kan rekommenderas å det varmaste. Ser redan fram emot morgondagens tur med ny lärdom i massor. Det är han som startat Glada Hudik teatern som ska avlyssnas då. Jag hörde lite av sommarprogrammet idag och det var bra så långt jag hörde...

2 kommentarer:

Inga Johansson sa...

Härliga dagar nu! Bara latar mig och gör vad jag vill. Låter härligt med utomhusgympa med dopp. Nästa gång vi ses kanske vi kan ha ett gympapass.

femfemman sa...

Vilken bra idé... gympapass! Det är väl konstigt att dagarna bara flyger iväg, nu när det är ledigt. Men det är dagara att njuta av, dagar med härligt innehåll. Idag är det lite mera grått ute... tänkte baka lite bullar och en kaka och promenera bort till "hästmammam" som opererat bägge knäna. Stående på kryckor blir det väl inte så mycket bakat!