fredag 15 oktober 2010

Höstlöven är vackra nu

Måste lägga upp lite bilder från igår. Klippte löven i trädgården till smulor.
Men innan dess förevigades både jag och löven....det är inte ofta jag är med på bild....
Innan gräsklipparen kom...

Detta foto är tagit 15 minuter efter förra bilden...skillnad =)

Bodil badande i löv

Man ska se "upp" i livet...himlen skymtar genom lövverket

Annars var det en helt vanlig torsdag igår. Uppe tidigt och städade innan jag åkte iväg, börjar inte förrän 9 på torsdagar. Gott att ha eftermiddagen till annat. Sedan körövning och skrivande av åtgärdsprogram. Vi ska ha ett utvecklingssamtal i eftermiddag som alla papper måste vara klara till. Sedan har vi bara ett par kvar, skönt när man kan lägga dem bakom sig =)

Idag kommer det att bli en tur till Falkenberg för att kolla värmen i huset och fixa med lite saker, kylan kom fort så man måste kolla upp det som kan vara känsligt. Men då får jag kanske en promenadtid vid havet, och det är ju inte helt fel. Kunde ha legat över men vi håller på att göra om vårt värmesystem här hemma, så det får inte heller bli kallt...

I morgon är det rock som gäller på kvällen, ja dpå menar jag inte klädesplagget, utan riktig härlig rockmusik. Vi ska lyssna på The RefreshmentsSchougs Loge. Vi ska äta gott och umgås med trevliga människor på plats innan vi rockar loss.
Ha en god dag på er alla i cyberrymden vad ni än ska hitta på =)

4 kommentarer:

anna-lena sa...

Uppe med tuppen! Jag ser fram emot två långsovningsmorgnar jag, jag är trött. Det har varit mycket,och mest tröttande är saker som jag inte kan/vågar skriva i min blogg om... jag är genomkollad på den.... och nåde mej om det skrivs något som inte passar.Så ibland blir man både trött och besviken... och det är bara tröttande... Ha en fin helgg!

Stina sa...

Tjenare! Bra jobbat där! Haha, på Schougs loge blir det nog ett himla drag. Brukar ju alltid vara jätteroligt där. Förresten såg jag att Arvingarna skulle dit den 17 november. Då ska jag dra ihop ett gäng och åka dit. Ha det toppen du mamma! :)

Inga sa...

Löven är härliga även i högform. jag känner mig också jättetrött och tänker ta sovmorgon två dagar. Annars tänker jag vara ute i trädgården.

Det är inte roligt med saker som tär på krafterna och som man inte kan dela med sig av. Det skulle ha lättat på trycket om man kunde. Vi hopppas att vårt jobbiga snart ska vara åtgärdat. Den senaste veckan har det hänt saker som speedat upp processen.

Trevlig helg, alla!

bokstickan sa...

Härliga höstbilder!