söndag 10 oktober 2010

Tiden rusar


Hästarna i hagen utanför vårt hus

Nu är det en hel vecka sedan jag hann med att sitta här. Det är så att jag har kommit på ett snabbtåg som går lite överallt. Ibland gör det små stopp för njutning och eftertanke, och då sätter jag mig ned med de böcker som jag läser just nu eller också så tar jag mig ut i den underbara naturen och bara är...
Solnedgång, tagit i går =)
Men tåget har även inneburit utvecklingssamtal, utbildningar,matlagning, körövning, körsång, gympa, städning, soppkok, bakning, tvättning och byte av sommarkläder mot vinterkläder.
Nu är det dags att plocka fram de lite tjockare tröjorna och de med lång ärm. Det är inte klokt vad fort tiden går, jag tyckte inte det var länge sedan jag lade undan dem.

Höst för mig...

I morgon är det dagen Ä....älgjakten börjar då och jag är ledig från jobbet i två dagar...det kan kännas lite surt att behöva ta tjänstledigt och förlora pengar på det, men livet består av annat än pengar. Jag får vara ute hela dagarna och vara med om vackra naturupplevelser. Kanske även se en och annan älg...gemenskap med de andra jägarna i alla åldrar. Men jag är den enda kvinnan i laget som har jägarexamen, döttarna är på god väg, men har inte skjutit upp än...

Hoppas att alla ni därute får en ljuvligt skön vecka...

2 kommentarer:

Inga sa...

Lycka till på älgjakten! Njut av vädret och naturen medan du kan. Hoppas på rapporter om resultatet senare.

Tiden rusar verkligen även om hösten brukar kunna vara lite lugnare.

anna-lena sa...

HA ett par bra dagar i naturen. För egen del kände jag inte alls för skolan idag, hade gäena stannat hemma och varit ute.... fast jag hade nog inte gått i skogen idag.
Ja, tiden den går och går och snart blir det höstlov. Egentlkigen skulle det ha legat nu i älgjaktstid, det hade nog förenklat för en del. Plus att naturen är som vackrast just nu.