måndag 6 juli 2009

Bara varadag

Idag har jag inte gjort många knop =)
Det har varit riktigt skönt att bara vara, ja jag har förstås lagat mat och skött om tvätten och lite till kanske. Men för övrigt hade jag inga måsten, när middagen var uppäten och allt undanplockat tog jag solsängen och satte den på ett ställe där det var lä. Där låg jag sedan och halvsov och lyssnade på suset från träden, det var en riktigt skön stund som varade i nästan två timmar.

Tidigare idag gick jag en promenad, ja jag fick gå idag då någon varit framme vid vårt hus och stulit min cykel i förra veckan. Den stod inställd i ett cykelställ bakom vårt garage ca trettio meter från vårt öppna sovrumsfönster, när den blev stulen. Det är tråkigt när man inte kan känna skillnad på vad som är mitt och ditt. Det var en cykel som jag verkligen älskade och använde flitigt. Nu måste jag skaffa en ny och de kostar ju en hel del =( pengar som man kunde gjort andra roliga saker för...

När jag var ute på promenaden såg jag att det finns otroligt mycket blåbär, får försöka att plocka lite någon dag.

I morgon är det ett besök hos föräldrarna som står på dagordningen. Som det ser ut nu kommer alla tre flickorna att följa med, kul!

Så blåbären får stanna kvar i skogen till på onsdag eller om jag hinner ta en tur ut i morgon eftermiddag.

I förra veckan träffade jag två av mina bloggvänner , så kul det var att träffa dem live.
Vi hade mycket att prata om och tiden bara rann iväg. Så det kommer med all säkerhet att bli fler träffar i den konstellationen. Vi bor ju ganska nära varandra så det krävs inte så mycket planering innan vi kan träffas.

Vi träffades på ett mycket trevligt Café, Café Herrestad. Till vilket jag varmt kan rekommendera ett besök på.

2 kommentarer:

femfemman sa...

Blåbär tycks finnas i Småland. Vi hade mycket här tidigare, men stormar och avverkning har gjort illa vid bestånden. Dessutom kom frosten i bästa blomningstid....Är det någon mer i er närhet, som blivit bestulen? Här har ju någon/några åkt runt och tagit mopeder och motorsåg. Inga cyklar dock - och räjsågen var heller inte av intresse. Tycks vara beställningsjobb.... och med tanke på vad som tas, så misstänker man ju ligor från gamla östländer. Tokigt att man måste vara misstänksam mot vissa folkgrupper... och tråkigt när saker blir stulna. Det blir ju så besvärligt! Ha en bra dag hos dina föräldrar... det är ju roligt så länge de finns, även om det där med gamla föräldrar också skapar en viss oro.

Inga Johansson sa...

Det är tråkigt när saker försvinner, speciellt älskade saker som betyder något. Ska också plocka blåbär idag.

Nu när alla har ledigt, så gör jag en arbetsordning för måndag till torsdag. Alla lagar mat en dag, alla diskar en dag. Så idag är jag ledigt från sådana sysslor. Skönt! Fredag till söndag hjälps vi åt. Det beror lite på vad vi gör. Kanske ett tips till andra.