måndag 26 april 2010

Nu är det snart dags att vinka......av dottern som ska åka till Malaysia på onsdag. Det börjar att komma lite av resfeber både hos Stina och hos mig....
Vi har idag lagt upp en adress till bilddagbok och tittat på bilder ifrån Malaysia...det ser helt underbart ut =)))
Jag vill också åka dit någon gång, men jag har inte lust att stanna en hel månad. Det är jag alldeles för hemmakär för =))

Dessa två ungdomar ska åka omkring på ön och verkligen se sig omkring. De ska bada, sola och lära sig dyka. De kommer att landa och ligga första natten i Kuala Lumpur...sedan är det inte bokat mer...de kommer att boka resten när de kommit dit.

I morgon har jag de sista två utvecklingssamtalen, det känns skönt att de är över och att alla har gått bra. Alltid trevligt att träffa föräldrarna och höra lite från deras horisont.

Idag är det 24 år sedan som vi satt vid Paris paradgata och förlovade oss =)
Det var förresten samma dag som Tjernobylolyckan inträffade...så det var en tragisk sak och minst en lycklig sak som inträffade den dagen =))

Det blev en promenad tillsammans uppe skogen, där fick vi lyssna på en ljuvlig konsert av alla fåglarna. Kan inte bli vackrare!!

Fick buketten av den jag förlovade mig med <3

2 kommentarer:

Inga Johansson sa...

Grattis till förlovningen! En liten resa till Malaysia skulle sitta fint. Nu har det ju lugnat ner sig lite i luften. Jag har bara fem utvecklingssamtal kvar. Ska bli skönt att ha klarat av dem. Det är också något att fira.

anna-lena sa...

Vilken gullig make.... fast det skulle nog kunna hända hemma hos mej också ... det är jag som är så dålig på speciella dagar.
Vi har inga utvecklingssamtal nu på senvåren ... vi hade dem i februari. Bra eller dåligt ... tja, det går nog på ett ut.
Ska skriva omdömen så småningom, men det klänns som om omdöme nummer sju för mina sexor inte behöver bli så långt. Det blir lite risk för upprepning....
Malaysia? Tja.... inte så här års...men vore man ung, så vore det ju underbart roligt.