torsdag 11 november 2010

Familjekväll

Idag har det varit en lagomdag. Jag har jobbat lagom, fått gjort lite lagom hemma. Hann iaf städa innan jag åkte till jobbet, det känns så himla skönt att ha gjort det. Och så har jag fått handla det som vi behöver i helgen. Det kommer två kompisar, från Universitetet, kommer hit till Stina hit i helgen, men innan dess ska vi ha hunnit med både ölprovning och släktmiddag. Så jag behöver inte fylla kylskåpet för fullt inför helgen.

Idag kom Stina hem och Hannah är redan hemma, under de närmaste fem veckorna för sin praktik. Så i kväll har vi, hela familjen ätit en festmåltid. Det var beställt kalkon med rödkål och allt annat som hör till. Det blev en god och härlig stund vid middagsbordet. Många skratt och högt prat. Det är ett kännetecken på vår röriga familj, skratt, hoppar hit och dit i samtalen, pratar högt och rörigt... Men det är med hjärtat vi talar <3

Innan i veckan har jag varit i full fart med inskrivningar och möten för samordningen skull. Jag fick veta igår att samordningen kommer att försvinna som projekt vid årsskiftet, så nu är det bara att hoppas att ledningsgruppen tycker att vi gör så mycket nytta så vi får vara kvar... annars försvinner 40% från min tjänst...illa kan man tycka, men jag tror att det löser sig på något vis.

Har en mycket glad nyhet också. Jag kommer att vara en av representanterna, av 4, som i Januari kommer att få åka till BETT i London. Det kommer att bli kanon. Jag som aldrig varit i denna staden. Jo, en timme i buss på skolresa och en snabblunch, men det är allt. Nu ska jag tillbringa fyra kvällar där vi antagligen har lite tid till egna saker att hitta på. =)

I morgon är det hemkunskap med mellanstadiet som står på programmet först. De kommer att få göra ugnspannkaka, för tunna pannkakor ger jag mig inte på med år 4-5, så stor utmaning vill jag inte ha... Det är en utmaning, men roligt är det. Sedan rullar det på över dagen, lite av det och lite av detta.

3 kommentarer:

Inga sa...

Så skönt med familjekväll och alla hemma. Det är inte så ofta det blir det nu när barnen vuxit till sig. Hoppas det ordnar sig med jobbet. Ha en härlig helg!

anna-lena sa...

Vad kul att du ska åka till Bett. Och LOndon. Bett gör man på två tre-fyratimmarrs tillfällen. Passa på att se LONDON, shoppa lite - ska rekomemmendera några ställen när det är dags. Jag fick också en biljett, som "pris"för e-twinningsarbetet. Jag ´fick göra vad jag ville med den. Så jag gav den till rektorn. Nu får han med sig skolchefen oxå- och när besöket kommer från den nivån, så kan det äntligen göra "nytta".
Familjesamling låter härligt. Om inget konstigt händer, så blir det en sådan hos oss till jul

Stina plutt sa...

mysigt att komma hem till er alla :)