måndag 1 november 2010

Mötesplats

Nu har jag kommit hem från Göteborg och Mötesplats skola. Som avslutning var jag med på Teachmeet, det var spännande. Lärare som ville berätta om hur de jobbar med datorn i sin undervisning. Jag känner att det är små tips som man kan ta till sig och göra om dem så att det passar mina lektioner. Det var några bra tips jag fick med mig.

På själva mässan fick jag vara med om allt ifrån föreläsning om ungdomars medieanvändande till pyssel. Det var intressant lärdom båda saker. Ja att göra en tomte och ett armband är kanske inte så vetenskapligt eller spännande men det var roligt att få pyssla lite bland alla dessa montrar som förmedlade kunskap på olika sätt.


I morgon är det fest för oss som jobbar i kommunen. Vi ska samlas klockan 13.30 och bjudas på underhållning och tal, antar jag :) Efter det blir vi bjudna på italiensk buffé, det ska bli trevligt att vara tillsamman med kollegorna under trevliga omständigheter.Nu är det dags att krypa ned i sängen och läsa lite i min härliga bok. Angelologi Änglarnas tecken
Den är så spännande så den rekommenderas varmt:)

- Posted using BlogPress from my iPhone

2 kommentarer:

Anna-lena sa...

En bok till som jag måste läsa då. Du är bara Så bra på att rekommendera böcker. Ödehuset gav mig en gudsvbild som jag vill leva med ... och väl på något sätt alltid gjort. Men den gav bilden en ny dimension ... Naivt kan tyckas ,,, men människonära.
Ha en kul dag.... låter kul med fest .... Vi fick iaf veta att vi i vårt område är inbjudna till julbord den 16 dec. Alltid något.
Ta det lugnt på ledigheten - och njut lite av att du har mor och far hos dej i livet.

Inga sa...

Fina saker du gjort. Roligt att bli inspirerad på olika sätt. Kul också med fest. Jag har laddat upp med en packe böcker som jag ska njuta av. Kanske ska addera några av dina tips.