fredag 21 maj 2010

Kvällstankar på en fredag

Jaha, så har då även detta arbetsvecka bara flugit sin kos...vart tar tiden vägen egentligen?
Ja, jag kan säga att jag sitter minsann inte och tjuvhåller på den...om det nu var någon som trodde det ; )

I denna veckan på jobbet kan jag säga att det varit både si och så. Det har varit lite turbulent och missförstånd har uppstått...vilket är mycket tråkigt, jag hoppas att det går att komma få rätsida med dessa, inom kort. Nog om bekymmer...

I veckan har årskurs åtta gjort sin egna måltid med köttfärs, som bas. De är indelade i olika grupper, och en i varje grupp har valt sin rätt denna veckan, de som jobbar ihop hjälps åt med den rätt som lagas just denna veckan. Läs mer på min hemkunskapsblogg, så får ni se hur det fungerar.
Men denna första vecka, kan jag säga att det funkade till hundra % =)...

Jag har under några veckor försökt att få "min" klass att få rätsida på skiljetecken och styckeindelning, så att de kommer att skriva bra texter från och med nu =)
Men skämt åsido, så tror jag att hårdträning i början av bekantskapet ger resultat..innan år nio =))

Idag har jag förberett nästan all mat som ska serveras på Moas 18-årsdagsfirande, i morgon. Hon fyller på tisdag, den 25, och det är även dagen som Stina kommer hem från Malaysia, där hon varit en månad. Så då kommer vi att fira hårt...efter schemagruppens planering...vilken äger rum just den dagen =)

Så denna helgen är fullsmockad, brännboll (ikväll) födelsedagsfest, imorgon, körsång och körfest, på söndag och sedan krönts kronan: bad med kvinnliga kollegor på kallbadhuset i Varberg, på måndag. Det ser jag fram emot med glädje!!

Så ni ser att jag har många roliga saker att se fram emot innan betygen tuggar i mitt inre...

3 kommentarer:

Inga Johansson sa...

Du verkar ha fullt upp som vanligt. Det har vi nog alla vid den här tiden. Har varit i Göteborg idag på uppstartskonferens med Skolverket. Lite trött. Skönt med helg. Ha en bra helg!

anna-lena sa...

JA, du håller då inte fast tiden direkt.... med den farten du har så måtte dagarna gå ännu betydligt snabbare än vad mina dagar gör.
Tråkigt när det blir fel, men med din positiva inställning, så blir det säkert snart utrett.
Ska kolla hk-bloggen senare, men nu ska jag ta en lite cykelrunda och kolla hur det står till med senvåren här i trakten.

Stina sa...

Hallo Mamma! Snart kommer vi hem :D Du verkar ju ha haft en kanon helg. Kramar och Pussar