fredag 7 maj 2010

Vardagarna är tillända

Idag har det varit en vanlig dag, med allt vad det innebär...jag hade sovmorgon och allt i skolan förflöt som vanligt. Det börjar nu att närma sig dagen då jag får vet var jag ska vara efter sommaren...eftersom jag är varslad, jobbat där sedan aug. 2004 , är man alltså osäker på vad man ska jobba till hösten och hur långt framåt man har jobb...
Men ända sedan jag fick veta detta har jag bestämt mig för att hålla flaggan i topp. Inget blir bättre för att jag tappar modet och glädjen i att möta elever och kollegor varje dag.

När jag kom hem var det lugnt, ingen hemma och jag kunde jobba med det jag ville utan avbrott!!
Sedan beslutade vi oss, jag och Moa, för att åka till Gekås. Det blev en lyckad tur med en del fynd!!
Flickorna är lite ledsna för att jag jobbar på orten...de kommer dit för sällan =)

Ikväll grillde vi för första gången i vår, det var mycket gott!!
Det blev grillade karrékotletter och färskpotais med sallad och kall sås.

Nu är det sängen som gäller, men måste ändå tala om att Stina har det bra i Malaysia, hon pratade med Hannah idag och hon var mycket glad och sa att allt var bra förutom att hon bränt sig på benen i solen, så hon skulle vara mest inomhus idag =)

2 kommentarer:

Katharina sa...

Härligt att höra att allt är bra med Stina. Lite solbränna på benen är bara bra. =) Tänk att få vara med om allt det hon får uppleva. Bada med elefanter! Galet.

anna-lena sa...

Har följt Stinas roliga reseblogg och fick en obehaglig höjdrädslekänsla när hon berättade om hängbron.... Där hade jag knappast vågat gå över... Jätterolig läsning, tänk,vad mycket två framåt tjejer vågar och kan få vara med om.
Du får säkert en tjänst nästa år, man vore ju obeskrivligt dum om man inte tog vara på ditt kunnande, engagemang och positiva sätt på allra bästa sätt.

Känns inte som om det är grillväder direkt .... men det kommer nog hit också.