torsdag 30 december 2010

Hygienist i munnen


Ljus ibland kulor

Började dagen med ett besök på folktandvården. Tandsten skulle tas bort och munnen rengöras. Jag går på ett sådant besök en gång/ halvår. Det är värt det i långa loppet, än har jag inte haft hål i tänderna på alla de år jag gjort så här. Men fick idag veta att min underbara tandsköterska ska sluta och börja hos sin före detta chef, som startat en privatpraktik. Ledsen blev jag...hon är bara såååå duktig på sin sak.. Men vi får hoppas att det kommer en som är lika duktig. Vet ni om någon tandhygienist som är duktig så är tjänsten ute nu!

Skumma tomtar...

Därefter blev det byte av kläder i en affär...tog hem ett par tights istället, men de var för stora!! Så det blir ett besök till innan Londonresan, man vill ju vara fin när man ska åka så långt bort =)
Mat behövde vi också, så handla på du bara Bodil...det tar alltid slut och behöver fyllas på.

Städade hela huset innan jag var tvungen att sätta mig med lite "måstesaker", papper som skulle fyllas i och skickas in. Får se vad det blir av det så småningom... jag har inte kommit mig för att sätta mig med det innan det är alldeles i faggorna. Nu är det gjort!!

Fick reda på att skidorna jag ska ha kommer in till affären på tisdag...skulle kommit idag...!!!
Så då är det dags att dra sig dit igen, och hoppas på tur.

Trötta hyacinter


Så jag och mannen kommer att åka till Falkenberg och vara med om fyrverkerier och god mat o dryck där.

Planerar att laga god mat tillsammans med maken i morgon, så det blir kul ändå. Tänkte att vi skulle ha lax, det är så gott och kan varieras i det oändliga. till det får vi se vad det kan bli...kanske blir det en soppa. =)

Amaryllis som börjar blomma <3

Annars har jag börjat planera för vårterminens lektioner...jajaja, bara i tanken än så länge, men nu är det på gång. Kommer att lägga in något längre skrivtema även denna terminen, man ser så tydligt vad de kan när de skriver längre stycken. De har ju bara en termin kvar innan betygen kommer in i deras liv, så de börjar jobba på för fullt nu...
Sedan kommer vi att jobba med grammatik, satsdelar ska vi repetera och gå igenom lite mer. Efter det har jag inget planerat, i tanken. men det känns lite si så där att börja jobba den mesta klämdagen på hela året. Fredagen den 7/1 ska vi drar igång, med en studiedag, på måndag kommer eleverna. Men jag tar det lite lugnt, för på tisdagen åker jag till London =)

Hoppas att ni alla får ett härligt slut och en ännu härligare början...
  • ★* 。*★* ˛.*.★*.˛* .˛。*.★.*˛.¨*.★
  • GOTT SLUT PÅ 2010 ★* 。*★* ˛.*.★*.˛*
  • .★* 。*★ OCH ETT ★* 。*★* ˛.*.★*.˛* .˛
  • ˛*˛.* GOTT NYTT 2011 TILL ER ALLA
  • ★* 。*★* ˛.*.★*.˛* .˛。*.★.*˛.¨*.★ ★*.˛*

2 kommentarer:

Inga sa...

Firar nästan alltid nyår med familjen. Vi lagar en trerätters och myser.

Har inte börjat planera något än, men vi börjar inte förrän månd 10/1. Roligt att åka till London så där i början på terminen. Ha det bra där.

anna-lena sa...

Klämdagsbörjan, det har vi också. Känns lite dumt, men ska nog gå. Mer än halva lovet har gått, och så här vid jul-nyårstid så blir det aldrig någon ordning på nå´t, så det bli nog ott att börja igen. Sen är ju vårterminen så speciell, bara fem veckor, sen är det sportlov...
Starka kvinnor, eller är de bara envisa åsnor? Ibland tror jag det...
Ha ett gott nytt år och ett fint firande i Falkenberg.