måndag 6 december 2010

Konsert med Åsa Jinder
Idag var det äntligen dags!!! Vi fick sjunga med Åsa Jinder och Mathias Holmgen, och vilken konsert de bjöd oss på. Det var så finstämt och rogivande att lyssna på deras vackra sånger. Vi fick vara med och o-a på fyra av de vackra julsångerna samt sjunga två helt egna låtar. Den ena var Rudolf med röda mulen och den andra White Christmas. Det gick riktigt bra...om jag får säga det själv =) Upplägget var så att vi började med vårt program sedan var det o-ande på två låtar tillsammans med Åsa och Mathias, därefter gick vi och satte oss.

Vi fick njuta av ett alldeles fantastiskt vackert program. Så finstämda sånger och vackert mellanprat. När slutet närmade sig var det dags för oss att vara med igen i klassiska Nu tändas ... och Stilla Natt. Efter det blev det tre extranummer med duon. Som tur var hade vi i kören bestämt att vi skulle varva ned med lite frukt och cider i f-hemmet innan vi åkte hem Det var välbehövligt ska jag säga...jag är uppe på högvarv trots att det var två timmar sedan konserten var slut!!


Nu laddar vi på torsdag för kommande julhelg. Det kommer också att bli helt fantastiskt vackert =)Annars har dagen varit som alla andra måndagar...helt underbar =) Det är en fröjd att träffa alla goa elever igen och höra vad de gjort under helgen. fick smita iväg lite tidigare från konferensen idag så jag skulle hinna till övningen med kören.

Imorgon är det dags att baka igen, denna gången blir det mjuka pepparkakor och så ska de garnera pepparkakorna som de ska äta till lucia.
Sedan är det min tur att lära mig något, vi har undervisning om hemsidan på skolan. DEt är lite av mitt dåliga samvete som gnager när det gäller den...jag hinner inte med allt och den har blivit lidande. Hm, får se om jag kan ta tag i den nu igen...hoppas kan man ju alltid =)

2 kommentarer:

Inga sa...

Roligt att det gick bra att sjunga med de stora elefanterna. Det kan man leva länge på.
Ha en skön vecka!

femfemman sa...

Ha inget dåligt samvete .. du kan inte hinna allt. Vår hemsida har det inte varit någon ordning med de två senaste åren. Vilket är synd ... men jag fick veta att man skulle byta program och tills det var gjort så skulle vi ligga lågt. Ett och ett halvt år har gått, inget har hänt. Skam att inte ha en fungerande hemsida- egentligen ... men det ligger just nu helt på kommunen.
Är så avundsjuk på ert körande. Det är kul at sjunga - och nästan alla kan sjunga i kör. Det finns flera körer i trakten som jag skulle kunna gå med i ... men det är det där med att ta steget ... speciellt som hag för ett natal år sedan ... åtta (?) sakta gled ur... jag fixade inte riktigt övergångenh från världens härligaste körledare ... till en ganska mycket mindre härlig. Dumt av mig! Ha en bra pepparkaksvecka. Själv satte jag nyss en deg!