tisdag 12 januari 2010

En alldeles vanlig dag

Idag blev det en alldeles vanlig tisdag, som väl var. Kände mig lite trött igår efter strapatserna jag var ute på då =) Men idag har jag gått och frusit i en kall hemkunskapsal. Det var först när eleverna gått hem och vi satt kvar för planering som vaktmästarna kom och sa att det var extra kallt idag för fläkten blåste all kalluft in i rummet. Jag som trodde att jag höll på att få flunsan eller nått, för jag hade frusit hela dagen. Skönt att höra idag igen, att det var inte mig det var fel på. Jag har gjort tacopaj med 47 elever idag, det gick kanonbra. men man är slut efter tre tvåtimmarspass med ivriga kockar =).

Idag skulle jag haft lite coaching, men då min coach är lite krasslig ligger det nere tills imorgon. så jag ska bara slappa och titta på de sista två avsnitten av Collision. Det var en bra serie tycker jag. Kanske jag tar mig ett bad också...det var länge sen sist.
Men gott till kaffet ska vi ha i alla fall, igår tårta och idag semla...kommer att behöva röra på mig i ett maratonpass innan födelsedagsfirandet är över. Tårta, semla, tårta, tårta och sedan dessutom god och kaloririk mat. Det kan bara sluta på ett sätt...kläderna krymper =)

Eldar i vedspisen och känner att värmen börjar återvända till hela min kropp. Skönt!!

3 kommentarer:

bollebygdsbo sa...

Låter ju bra med en vanlig dag.
Dessa dagar är värdefulla. ;)
Vilken tid tycker du att vi ska komma på lördag?
Ser fram mot att komma ner till er. ;)

Inga Johansson sa...

Vanliga dagar är bra. Ovanliga dagar kan ta på krafterna.

Det såg gott ut på fatet. Älskar semlor. Går också omkring och fryser.

Anonym sa...

Mmmm... gott med semlor. Har sett att det inns många snygga JÄTTEstora kläder!
Vanliga dagar är oftas bra dagar .. dom får vi vara rädda om.