torsdag 21 januari 2010

Första lyckade försöket =) Vinten 2010

Idag har det varit friluftsdag för vårt arbetslag. Det var lite råkallt att stå ute och titta på när de åkte skidor. Så jag och Martina åkte pulka, då blev vi varma på en gång, det var jobbigt att gå uppför backen och skrattigt att åka ned, båda sakerna värmer bra =)

men nu är det verkligen sängen som gäller för mig. Jag har blivit dunderförkyld och då brukar sängen vara en bra plats att tillbringa sin tid. Det brukar gå fortare över om jag tar det lungt och vilar. Jag brukar aldrig vara trött på dagarna annars, men när jag könner att sängen lockar, är jag sjuk och lyssnar på det =)

Jag har bara en kort arbetsdag kvar innan helgen kommer. Det är en helg där inget är inbokat...det har inte hänt på många veckor, så nu passar det utmärkt =))

Nu har jag lyckats hitta ett program där jag kan lägga upp bilder i ett bildspel. YES!!
Men det är bara början, hoppas jag . Bilderna jag lagt in denna gången är gamla men det var bara ett prov på att jag kan göra det =)

Lite vinterbilder från Januari


2 kommentarer:

anna-lena sa...

Så fint det blev. Bilderna med lilarosa solnedgång över sjön var mina absoluta favoriter. Och så kreaturen... och bilden på kvarnen var väldigt fin.
Krya på dej och passa på att njuta lite av lugn och ro när du ligger där och snörvlar! Tutar när vi kör förbi i morrn!

Inga Johansson sa...

Härliga bilder från januari. Gillar kreaturen. Hoppas du kryar på dig. Mår lite bättre själv och har jobbat idag. Skönt med helg. Ta det lugnt!