fredag 15 januari 2010

Tulpanens dag


Idag är det tulpanens dag. Det har varit lite av en mellandag för oss. Igår hade en 20-årsdag i familjen och i morgon kommer vi att ha ett kalas för släkten. Jag har förberett så mycket som möjligt till morgondagen. Det är smart att välja sådan mat som man kan förbereda utan att den förlorar på det. Jag har valt att göra riktig vintermat. Får se vad de tycker om det =)

Det ska bli riktigt roligt att träffa mina syskon igen. I nuläget vet jag att två av tre kommer att komma hit..men jag tror att alla tre kommer att dyka upp under morgondagen. Kul!!

Fick tidigare veta att vår äldsta dotter klarat sin termin på universitetet..hon klarade sin sista tenta också! Detta trots att hon haft ett tufft halvår...bra jobbat tycker jag =) Dubbelt upp att fira i morgon alltså!!

I kväll  har det varit både fullt upp och  avslappnande, jag gjort all mat till i morgon men sedan har vi ätit tacos och kopplat av =)...

På jobbet idag var det lite fullt upp, jag fick planera för måndagen också. Som väl var fanns min vikarie på plats så jag kunde instruera honom i det han bör veta =)

1 kommentar:

Inga Johansson sa...

Älskar tulpanerna så här års. Har inte skaffat några idag, men imorgon ska det bli. Min mamma får alltid tulpaner på födelsedagen och den är på söndag. Ska bli skönt att slänga ut julstjärnorna.

Hoppas ni får en trevlig födelsedagsfest med släkten.